Feedback
Vă rugăm sa descrieți problema dumneavoastră mai jos. Sunteți invitat să oferiți feedback legat de această platformă.

Echipa de booktopici

Bogdan a făcut turul Patagoniei pe motocicletă, iar acum se pregătește pentru traversarea Atlanticului pe un velier, împreună cu echipa Booktopia. Glumeam:) Împreună cu un echipaj amator, dar plin de entuziasm. La fel de important este și faptul că a terminat Automatica și a făcut parte din echipa care a dezvoltat prima soluție informatică de gestiune hotelieră din România. Cea mai recentă carte pe care a citit-o este Trei pe două biciclete, de Jerome K. Jerome, despre care spune că "e ca și cum Caragiale ar scrie despre Germania". Dacă e provocat, poate vorbi absolut captivant despre ideea unei lumi fără bani - cu soluții și scenarii alternative.

Bogdan Stanciu

Managing Partner

bogdan@booktopia.ro

Alexandra este un fost șoarece de bibliotecă aruncat în lumea reală. A lucrat ca redactor și Senior Editor la Humanitas, apoi ca redactor-șef la Editura Allfa, Grupul ALL. Cu seria Rabbit, Cartea lui Moș Oposum despre Pisicile Poznașe și colecția Strada Ficțiunii, pe care a coordonat-o la Editura ALL, și-ar face poster, ca cele mai frumoase proiecte de publishing la care a lucrat (din fericire, cu Strada Ficțiunii chiar are poster). A forfecat cărți la Evenimentul zilei, New York Times Book Review (ediţia în limba românã), Cosmopolitan, TVR Cultural, Luceafărul, Viaţa Românească. A mai semnat în Dilema, Adevărul literar şi artistic, Noua literatură, The Institute, elefant.ro. Crede că Booktopia este "un proiect necesar, pentru că dă drept de vot cititorului. Când chiria în turnul de fildeș începe să ți se pară scumpă, iar colocatarii ascultă deja prea mult Bach pe stomacul gol, e timpul să te muți. Pentru mine și prietenii mei, Booktopia chiar e o alternativă viabilă.

Alexandra Rusu

Managing Partner &
Content Editor

alexandra@booktopia.ro

Nimic nu e întâmplător. Dan a escaladat vârful Matterhorn la 18 ani, o experiență delirantă care l-a convins că nu poate rămâne unica. Au urmat Mont Blanc, de două ori, și foarte multe trasee din România - dintre ele, preferatul lui rămâne Piatra Craiului, versantul de nord. Pasiunea pentru turism vine de aici, din faptul că îi place România și abia așteaptă să le-o arate și altora. Așa a început primul business, iar rădăcinile Expremio, firmă de manifestare online în turism, sunt tot aici. Și, cum tot un fel de turism facem și prin cărți, nu e întâmplător că îi place ,,Micul prinț" al lui Antoine de Saint-Exupéry, ,,pentru că începe bine". Și pentru că în ea se călătorește mult. Colegii de la Booktopia îi apreciază ideile și team building-urile, ambele memorabile. Așa că îi dau și o recomandare personalizată, drept dovadă: zicem că i-ar plăcea Rui Zink, ,,Destinația turistică", o carte care vorbește bine despre călătoriile extreme pe care - for a change - le facem singuri.

Dan Niculae

Managing Partner

dan@booktopia.ro

Alina a copilărit la munte, însă s-a maturizat în "praf de București", unde a aterizat în urmă cu zece ani. Curiozitatea și frica au purtat-o dintr-un liceu de finanțe-contabilitate, la cursuri de comunicare și noțiuni teoretice de business, terminate cu o lucrare de lingvistică. Încă neexploatată:) Îi plac contradicțiile și jocurile gastronomice. "Sunt capricioasă în interacțiunile personale de pe rețelele sociale și cred că, tot mai des, gândurile mele fug de mine în spații mai aerisite și răcoroase" - povestește ea. La un moment dat, în copilărie, și-a pierdut cartea preferată - cea cu Băiețelul Fridolin, care visează că face o călătorie în jurul lumii. Sperăm tare s-o regăsească în Booktopia.

Alina Constantinescu

Online Community Manager

alina@booktopia.ro

Lucian este "creierul tehnic" din spatele rețelei Booktopia - și un om cu o răbdare de fier, din moment ce în fiecare zi explică detalii tehnice unui absolvent de filologie. E pasionat de pescuit - și ne-am asigurat că de pescuit sportiv, în care peștii se întorc în lac și au ce povesti. Îi place să citească, deși în ultima vreme face mai mult documentare profesională. Cu ocazia acestei prezentări am aflat și că scrie povestiri sau, în funcție de stare, poezii.

Lucian Ilie

Head of Software&Development

lucian@booktopia.ro

Gabi se descrie ca "un tip uneori geek, alteori creativ". Câteodată amândouă în același timp. Lucrează ca designer de grafică de 5 ani. Web-ul îl inspiră în fiecare zi, ca și albumele de artă. Îi plac culorile (ceea ce se vede și în logo-ul Booktopia), muntele și Manga!!! Cărțile lui preferate sunt Magicianul lui John Fowles și Zahei Orbul al lui Vasile Voiculescu.

Gabriel Smeu

Web Designer

gabi@booktopia.ro

Macrina este compusă din ochi, culori și rochie și se găsește astăzi cu foarte mare greutate. Înainte vreme creștea și în Grădina Botanică, iar mai târziu, grație progresului științei moderne, s-a reușit să se fabrice una pe cale chimică, prin syntheză. Macrina nu umblă niciodată singură. Poate fi găsit însă pe la ora 9 ½ dimineața, rătăcind în zig-zag pe strada Dimitrie Pompei, însoțită fiind de un viezure de care se află strâns legată cu un odgon de vapor. (sursa de inspirație: Urmuz, "Pagini bizare")

Macrina Abalaru

Web Designer

macrina@booktopia.ro

Marcia își recunoaște cusurul în privința cărților: citește mai multe în paralel. Îi place să "scormonească", se bucură când descoperă singură cărți, scriitori, artiști sau filme foarte bune, dar mai puțin cunoscute. N-ar încerca niciodată sporturi extreme, dar îi place să se imagineze făcând ocolul pământului în balon, împreună cu motanii ei :)

Marcia Marin

Project Coordinator

marcia@booktopia.ro

Pe Bogdan îl bucură ceea ce face în fiecare zi (programarea de site-uri și aplicații web). E pasionat de acvaristică și colecționează pietre și roci. Merge la pescuit de câte ori are ocazia. E o persoană disciplinată și cu simțul umorului, care termină întotdeauna ceea ce începe. Citește mult despre pasiunile lui: cărți tehnice de programare, dar și cărți despre arta îngrijirii unui acvariu. Îi place să călătorească, și nu doar în afara țării - ne asigură că și în România sunt multe locuri de descoperit.

Bogdan Condrat

Web Developer

bogdanc@booktopia.ro

Și Cosmin e pasionat de programare. Citește SF și enciclopedii și n-ar putea sta nici o zi fără muzică. Se plimbă des prin țară, joacă în turnee de poker și îi place să danseze. Are acasă un acvariu de o sută de litri, cu diverși pești exotici.

Cosmin Niță

Web Developer

cosmin@booktopia.ro

Herg Benet

www.hergbenet.ro

Casa de pariuri literare

www.cdpl.ro

Modernism

www.modernism.ro

The Institute

www.institute.ro

Revista de povestiri

www.revistadepovestiri.ro

Editura Herald

www.edituraherald.ro

Cărturești

www.carturesti.ro

Bookland

www.book-land.ro

Asociația Română Împotriva Leucemiei

www.aril.ro

Raftul cu idei

www.raftulcuidei.ro

Emineschool

emineschool.ro

e-icr

www.e-icr.ro

Pro Patrimonio

www.propatrimonio.org

Booktopia este o comunitate de cititori activă și influentă, mereu în creștere.
Pentru a vă promova brandul, proiectul, produsele sau serviciile în Booktopia, scrieți-ne la:

alexandra@booktopia.ro, dan@booktopia.ro

Momentan nu avem joburi disponibile.

Înainte de a-ți face cont, poți vizita paginile principale din site-ul Booktopia. Ca să încarci cărți, să dai note, să inviți prieteni și să comentezi în rețea, ai nevoie însă de un cont, care se face gratuit și rapid. Profilul tău este public în mod automat, însă poți bifa setarea de confidențialitate din Setări cont pentru un profil privat.


Membrii Booktopia se obligă să nu posteze mesaje cu conținut comercial sau care conțin: atacuri la persoană; defăimări la adresa unor indivizi sau instituții; limbaj inadecvat; încălcarea dreptului la confidențialitate; încălcarea drepturilor de autor sau a altor drepturi contractuale. Booktopia își rezervă dreptul de a înlătura conținutul care intră în categoriile de mai sus sau în alte categorii considerate inadecvate de către editori. Conținutul postat este în exclusivitate responsabilitatea utilizatorului. Booktopia nu își asumă responsabilitatea pentru intervențiile, acțiunile sau interacțiunile membrilor, dar își rezervă dreptul de a modera conversațiile / informațiile. De asemenea, Booktopia își rezervă dreptul de a bloca temporar sau suspenda definitiv activitatea oricărui membru, dacă încalcă oricare dintre prevederile de mai sus.


Toate materialele publicitare de pe site vor fi marcate și recunoscute ca atare.


Toate materialele de pe site (logo, slogan, text, grafică, conținut adăugat de useri etc.) sunt proprietatea exclusivă a Booktopia și nu pot fi diseminate decât cu permisiunea noastră.


Copiii sub 14 ani pot intra pe site numai cu acordul părinților sau al tutorilor.


Booktopia poate conține link-uri către diferite website-uri sau prestatori de servicii, însă Booktopia nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul sau practicile acestora.

Pentru orice problemă întâmpinați în folosirea site-ului, scrieți-ne la contact@booktopia.ro.

Tehnic
suport@booktopia.ro


Marketing
alexandra@booktopia.ro
alina@booktopia.ro


Editorial
alexandra@booktopia.ro